Het regionale incasso bureau voor MKB en ZZP

Incasso bureau voor de regio Breda, Tilburg, Roosendaal en Etten-Leur

Bonafide Incassobureau Breda is een ervaren en kleinschalig incasso bureau, dat in de regio Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Roosendaal en Tilburg aan ZZP’ers en MKB’ers minnelijke incasso diensten aanbiedt. Bij ons gespecialiseerde incasso bureau in Breda ligt de nadruk op minnelijk, want onze werkwijze onderscheidt zich door onze persoonlijke benadering. Dat komt direct tot uiting, wanneer u ons incasso bureau voor de eerste keer wilt gaan inschakelen voor enkele incasso opdrachten. Bij Bonafide Incassobureau komen wij eerst bij u langs om kennis met u te maken. Dit geeft ons de gelegenheid om ons in te kunnen leven in uw bedrijf en in de praktijk te ervaren hoe producten en diensten door u en uw mensen worden aangeboden. Onze tientallen jaren praktijkervaring leert, dat wij hierdoor adequater kunnen handelen.

Ons incasso bureau voor het MKB en ZZP gaat zorgvuldig te werk

Door als incasso bureau Breda voor een persoonlijke aanpak te kiezen, waarbij ‘minnelijk’ vooropstaat, loopt een zakelijke relatie weinig tot geen schade op. Uit onderzoeken blijkt dat dit vooral de grote angst van veel MKB’ers en ZZP’ers is, die maar een beperkt aantal opdrachtgevers / klanten hebben. Dat neemt niet weg, wanneer er geen moverende redenen zijn dat een factuur niet wordt betaald, er beslist juridische stappen ondernomen moeten gaan worden. Dankzij de samenwerking met een netwerk gerechtsdeurwaarders kunnen wij u ook hiermede van dienst zijn. Onze voorkeur gaat er nadrukkelijk naar uit om op een minnelijke wijze er met uw klant uit te komen, zodat de factuur wordt voldaan. Om deze reden hebben wij er voor gekozen om als incasso bureau regionaal te opereren.

Persoonlijk aanpak en korte lijnen Bonafide incasso bureau Breda

Bij Bonafide Incasso bureau Breda kiezen wij voor een persoonlijke aanpak en werken wij met korte lijnen. Zowel naar u als opdrachtgever, als naar uw debiteur. Het is belangrijk om te weten waarom een klant nog niet betaald heeft en of hij voornemens is om dit alsnog te doen. Daar kunnen tal van redenen aan ten grondslag liggen. Wanneer we die helder hebben en met elkaar in gesprek zijn kan een betalingsregeling een oplossing zijn. Is er geen valide oorzaak van het uitblijven van een betaling, dan zullen er in overleg met u daadkrachtige stappen ondernomen gaan worden om uw factuur betaald te krijgen. Wanneer wij voor u aan het werk zijn informeren wij u periodiek over de vorderingen die wij maken. U kunt ons incassobureau Breda op verschillende manieren inschakelen. Een mogelijkheid is op basis van no cure no pay.Voor meer informatie belt u telefoon 076 5498377 of stuurt u een e-mail naar contact