Bonafide Incassobureau hét MKB ZZP incassobureau Breda

Het regionale incassobureau Breda voor ZZP’ers en MKB’ers

De dienstverlening van Bonafide Incassobureau Breda is in zijn geheel afgestemd op ZZP’ers en MKB’ers die met hun bedrijf gevestigd zijn in de regio Breda en te maken hebben met facturen van klanten die zonder opgaaf van redenen niet worden voldaan. Ongeacht de omvang van de facturen kunt u ons incassobureau Breda om advies vragen dan wel inschakelen om deze facturen voor u te incasseren. Hier zijn in eerste instantie geen kosten aan verbonden. U kunt ons regionale incassobureau Breda namelijk inschakelen op basis van no cure no pay. Het voordeel voor u is tweeledig. U kunt zich weer volledig concentreren op uw werkzaamheden en ons incassobureau Breda beschikt over de expertise en ervaring om tot een geslaagde incasso te komen. Een duidelijke win-winsituatie.

Bonafide Incassobureau Breda heeft oog voor uw zakenrelatie

Wat we in de praktijk vaak zien is, dat er bij klanten van ZZP’ers en MKB’ers die een factuur ‘weigeren’ te betalen sprake is van een langdurige zakelijke relatie. Om deze reden kiezen wij als kleinschalig incassobureau er voor om op een minnelijke en persoonlijke wijze namens u naar buiten te treden. Bijna altijd lukt het onze ervaren incassospecialist, wanneer er geen moverende redenen zijn waarom uw klant weigert te betalen, om uw factuur voor u te incasseren zonder dat de zakelijke relatie vanuit uw klant jegens u is verslechterd. Vaak blijkt de liquiditeitspositie van uw klant en het bewust oprekken van de betalingstermijn de oorzaak van het uitblijven van een betaling te zijn. Wanneer wij dit constateren zult u op basis van kredietverstrekking direct passende maatregelen moeten nemen.

Voordelen diensten Bonafide Incassobureau Breda

Onderstaand vindt u een overzicht waarom het voor u als ZZP’er of MKB’er interessant is Bonafide Incassobureau Breda in te gaan schakelen:

 • Bij Bonafide Incassobureau Breda staat klantvriendelijkheid voorop
 • Bij Bonafide Incassobureau Breda geen verborgen kosten
 • Bij Bonafide Incassobureau Breda een snelle afwikkeling
 • Bij Bonafide Incassobureau Breda altijd dezelfde contactpersoon
 • Bij Bonafide Incassobureau ontvangt u 95% van de hoofdsom + rente
 • Bij Bonafide Incassobureau ontvangt u 25% van de ontvangen incassokosten
 • Bonafide Incassobureau is partner van e-Legal incasso advocaten
 • Bonafide Incassobureau werkt in zowel B2C als B2B zaken
 • Bonafide Incassobureau werkt niet met abonnementen, maar met losse opdrachten
 • Bonafide Incassobureau werkt met een landelijk netwerk gerechtsdeurwaarders
 • Bonafide Incassobureau werkt op basis no cure no pay

Voor meer informatie over de diensten van Bonafide Incassobureau Breda belt u telefoon 076 5498377 of stuurt u een e-mail naar contact