Het minnelijke MKB ZZP incassobureau inschakelen loont

Het incassobureau voor Breda, Tilburg, Roosendaal, Etten-Leur en Oosterhout

Als gevolg van de recessie is het betalingsgedrag van veel klanten de afgelopen jaren sterk verslechterd. Met grote regelmaat worden veel ZZP’ers en MKB’ers geconfronteerd met opdrachtgevers die niet of ronduit slecht betalen. Door deze opdrachtgevers wordt op eigen initiatief soms wel een betalingstermijn van 3 tot 6 maanden aangehouden. Het gevolg is, dat veel MKB’ers en ZZP‘ers, ondanks een herstellende economie en stijgende orderportefeuille, in ernstige liquiditeitsproblemen komen. Een onnodig faillissement is dan het resultaat. Op tijd een gespecialiseerd MKB en ZZP incassobureau inschakelen kan dit voorkomen.

Uit angst wordt een incassobureau inschakelen niet gedaan

Veel ZZP’ers en MKB ondernemers laten na om een incassobureau in te schakelen, omdat zij dan bang zijn om een ‘goede’ klant kwijt te raken. Het is meer dan gerechtvaardigd om kanttekeningen te plaatsen bij deze veronderstelling. Wanneer door u producten en diensten naar volle tevredenheid zijn geleverd, betaalt een goede klant zijn facturen binnen de termijn die daarvoor staat. Is dit niet het geval, dan heeft u alle recht van spreken dat uw factuur op tijd wordt betaald. Wanneer dit niet gebeurd is, onderneem dan actie door het zenden van een betalingsherinnering. Hier zal een goede klant geen enkel probleem mee hebben.

Pas na een aantal aanmaningen een incassobureau inschakelen

Wanneer een klant niet reageert op aanmaningen en na telefonisch contact nog steeds niet is overgegaan tot betaling, is het inschakelen van een gespecialiseerd incassobureau als Bonafide incassobureau Breda een logische vervolgstap. Ons ervaren en kleinschalige incassobureau biedt aan ZZP’ers en MKB’ers op een persoonlijke en minnelijke wijze maatwerk incassodiensten aan in de regio Breda, Tilburg, Roosendaal, Etten-Leur en Oosterhout. Wij kiezen bewust voor een persoonlijke aanpak, want wij willen dat de relatie tussen u en uw klant geen schade oploopt.

Persoonlijk aanpak Bonafide incassobureau inschakelen staat voorop

Wanneer u ons incassobureau voor de eerste keer wilt gaan inschakelen voor een aantal incasso opdrachten willen wij u graag persoonlijk ontmoeten. Op deze wijze kunnen wij ons volledig inleven in uw werkzaamheden en de manier waarop door u producten en diensten worden aangeboden. Daarna gaan wij voor u aan het werk en informeren wij u periodiek over de vorderingen die wij maken. Er zijn verschillende samenwerkingsverbanden mogelijk. Zo kunt u ons incassobureau inschakelen op basis van no cure no pay. Wij bespreken dit graag met u. Voor meer informatie belt u 076 5498377 of stuurt u een e-mail naar contact