Incassobureau no cure no pay voor MKB ZZP

Incassobureau no cure no pay regio Breda Roosendaal en Tilburg

Bonafide Incassobureau Breda is een gespecialiseerd incassobureau, dat in de regio Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Roosendaal en Tilburg exclusief voor MKB’ers en ZZP’ers incassodiensten verzorgt. U kunt bij Bonafide Incassobureau kiezen uit verschillende samenwerkingsverbanden. Veel opdrachtgevers geven er de voorkeur aan om de diensten van ons incassobureau in te schakelen op no cure no pay basis. En dat is voor ons geen enkel probleem. De incasso diensten van Bonafide Incassobureau Breda zijn als MKB ZZP incassobureau onderscheidend te noemen. Wij kiezen er als kleinschalig incassobureau bewust voor om dit op een minnelijke en persoonlijke wijze te doen. Als MKB bedrijf weten wij hoe belangrijk het is, dat de bestaande zakelijke relatie tussen u en uw klant blijft bestaan. Dat neemt niet weg, wanneer er geen moverende redenen zijn waarom uw klant weigert uw factuur te voldoen, er in overleg met u juridische stappen genomen gaan worden.

Een klant die weigert (op tijd) te betalen is geen goede klant

Als ondernemer is het van belang dat uw facturen op tijd worden betaald, omdat de meeste ZZP’ers en MKB’ers als gevolg van de recessie niet beschikken over financiële buffers. De angst om een goede klant kwijt te raken is te begrijpen. Echter een klant die weigert (op tijd) te betalen, is geen goede klant. Veel klanten hebben misbruik gemaakt van de markt omstandigheden tijdens de crisis en denken dat nog steeds te kunnen permitteren. Wanneer dit uit het gesprek met uw klant naar voren komt adviseren wij om direct juridische stappen te ondernemen. Als partner van e-Legal incasso advocaten en onze intensieve samenwerking met een landelijk netwerk gerechtsdeurwaarders kunnen wij u hiermee van dienst zijn. Echter ons uitgangspunt is om de factuur betaald te krijgen, zonder dat het tot een juridische procedure moet komen. Door ons incassobureau op no cure no pay basis in te schakelen is de kans groot dat uw factuur voldaan wordt en het geeft u tijd zich te concentreren op uw werk.

Voordelen diensten Bonafide Incassobureau no cure no pay basis

Onderstaand vindt u een overzicht waarom het voor u als ZZP’er of MKB’er interessant is Bonafide Incassobureau op no cure no pay basis in te schakelen:

 • Bij Bonafide Incassobureau Breda staat klantvriendelijkheid voorop
 • Bij Bonafide Incassobureau Breda geen verborgen kosten
 • Bij Bonafide Incassobureau Breda een snelle afwikkeling
 • Bij Bonafide Incassobureau Breda altijd dezelfde contactpersoon
 • Bij Bonafide Incassobureau ontvangt u 95% van de hoofdsom + rente
 • Bij Bonafide Incassobureau ontvangt u 25% van de ontvangen incassokosten
 • Bonafide Incassobureau is partner van e-Legal incasso advocaten
 • Bonafide Incassobureau werkt in zowel B2C als B2B zaken
 • Bonafide Incassobureau werkt niet met abonnementen, maar met losse opdrachten
 • Bonafide Incassobureau werkt met een landelijk netwerk gerechtsdeurwaarders
 • Bonafide Incassobureau werkt op basis no cure no pay

Voor meer informatie over de diensten van Bonafide Incassobureau no cure no pay basis belt u telefoon 076 5498377 of stuurt u een e-mail naar contact