Zakelijk krediet van Qeld

Razendsnel jouw zakelijk krediet geregeld

Ontvang jouw zakelijk krediet tot € 200.000,- binnen 24 uur! Wij zijn marktleider op het gebied van zakelijke kredieten en kunnen jou binnen 24 uur een zakelijk krediet verstrekken. De leningstermijn bepaal je zelf, alles tussen één en twaalf maanden is mogelijk. Je kunt de volledige lening op elk gewenst moment extra aflossen, zonder bijkomende kosten.

Wat wij kunnen bieden

Als grote speler in de markt van zakelijke kredieten, kunnen wij je een aantal zeer aantrekkelijke voordelen bieden:

 • In slechts één minuut je aanvraag indienen: Het duurt maar één minuut om een aanvraag voor een zakelijk krediet in te dienen en een vrijblijvende offerte aan te vragen. Het geld wordt dezelfde dag nog op je rekening gestort.
 • Geen addertjes. Wij rekeningen geen opstartkosten, bindingskosten of andere verborgen kosten.
 • Weten waar je aan toe bent. Wij hanteren maandelijks een vast bedrag, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.
 • Geen verantwoording. Je bepaalt zelf hoeveel je wilt gebruiken van het toegekende bedrag.
 

Voorwaarden voor een zakelijk krediet

Alle eenmanszaken, BV’s, NV’s en VOF’s die in Nederland staan ingeschreven kunnen bij ons een zakelijk krediet aanvragen. Het enige wat je nodig hebt is een geldig KvK-nummer en de leiding van het bedrijf dient in Nederland woonachtig te zijn. Het maakt niet uit in welke sector je werkzaam bent of hoe groot jouw onderneming is. Soms wordt er ook een zakelijk krediet verstrekt aan bedrijven met betalingsachterstanden. Elk geval wordt afzonderlijk bekeken en beoordeeld. Het belangrijkste is immers dat er een goed concept en de juiste mensen achter het bedrijf zitten.

Wij begrijpen jou

Als rasechte ondernemers begrijpen wij als geen ander dat het soms erg lastig kan zijn om bij een bank een zakelijke lening te krijgen. Wij willen jou en alle andere ondernemers daarom een makkelijkere en snellere optie bieden voor een zakelijk krediet.

Contactgegevens

 • Bonafide Incassobureau
  Roeselarestraat 274
  4826 JM Breda

 • 076- 54 98 377

 • KvK nummer: 55189601

 • BTW- Nummer: NL001161725B81

 • Maandag – vrijdag van 09:00 tot 17:00

Problemen met niet- betaalde facturen? Dien vrijblijvend een vordering in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en helpen u graag verder!